Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец не се справи с Цървена звезда

Спорт

Лудогорец не се справи с Цървена звезда

Лудогорец не се справи с Цървена звезда - Tribune.bg
Снимка:

Българският шампион Лудогорец загуби пето поредно домакинство в турнира Лига Европа.

Разградчани отстъпиха с 0:1 пред сръбския гранд Цървена звезда във втория си мач от група „F“, в която стартираха с реми 1:1 срещу датския Мидтиланд.

Сега обаче те нямаха късмет в Разград, удариха греда и останаха с човек по-малко в 77-ата минута, когато Сисиньо бе изгонен пресилено, за да отстъпят в крайна сметка минимално след попадение на Гелор Канга в 64-ата.

Така гостите постигнаха втори последователен успех в потока и за първи път в своята история спечелиха визита в България.

Лудогорец също инкасира дебютно поражение от сръбски тимове след 3 победи и още толкова ремита преди двубоя в четвъртък вечер, който бе изгледан на живо от националния селекционер Ясен Петров и президента на БФС Борислав Михайлов.

Балканското дерби предложи здрава битка, много нерви, сблъсъци между футболисти на терена, но и разочарование за феновете на „орлите“.

За тяхно съжаление извън състава им остана капитанът Антон Недялков, който е контузен, докато Кирил Десподов се възстанови дотолкова, че да седне на пейката.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати