Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец продава ненужен нападател в Израел

Спорт

Лудогорец продава ненужен нападател в Израел

Лудогорец продава ненужен нападател в Израел - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът в израелското първенство Макаби Хайфа следи ситуацията с крилото на Лудогорец – Мавис Чибота.

Понастоящем Футболист номер 1 на Конго за 2020 година не попада в плановете на треньора Валдас Дамбраускас и не е играл от 10 април, когато влезе като резерва при победата с 1:0 над Монтана.

Чибота явно има проблеми от дисциплинарен характер, тъй като след решителния и красив гол срещу Локо Пд за Купата на България, отпадна тотално от състава и записа само едно участие – гореспоменатите 11 минути срещу последния в класирането. Чибота не успява да се пребори с голямата конкуренция на Кирил Десподов, Вандерсон, Бърнард Текпетей и Елвис Ману. 24-годишният африканец е добре познат в Израел. Той е играл за две местни отбора – Апоел Кфар Саба и Бней Йехуда. Когато Лудогорец подписа предварителен договор с него през зимата на 2019 г., той дори беше актуален голмайстор на шампионата. В Разград обаче той така и не успява да разкрие своя потенциал.

Макаби Хайфа е лидер в първенството на Израел, като води с 2 точки пред Макаби Тел Авив. Отборът иска да се подсили сериозно за предстоящото участие в евротурнирите. Макаби Хайфа и Лудогорец вече са правили трансфер. През миналия октомври евреите привлякоха от Разград левия бек Талеб Тауата. Въпросният отбор може да вземе Чибота и под наем, защото българския шампион няма да го пусне евтино, макар и в момента той да е резерва./Мач Телеграф


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети