Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец се похвали със седми нов

Спорт

Лудогорец се похвали със седми нов

Лудогорец се похвали със седми нов - Tribune.bg

Десеткратният шампион на България привлече израелския ляв защитник Дени Групер.

Ръководствата на Лудогорец и Апоел (Тел Авив) финализираха сделката в последните часове на трансферния прозорец.

Групер премина успешно медицинските изследвания и фитнес тестове и вече е в Разград, където започва тренировки с новия си отбор.

Защитникът ще бъде представен пред медиите заедно с другото ново попълнения Тиаго в сряда (2 март) от 11:30 часа на "Хювефарма Арена".

"Щастлив съм от този трансфер. Надявам се да оправдая доверието на всички в новия ми отбор", заяви Дени Групер, който ще играе с номер 14.

Роденият на 16 март 1999 г. футболист, който е с румънски корени, е юноша на Макаби (Хайфа), като играе също така в школите на Апоел (Хайфа) и Ирони Нешер.

Първият му отбор в професионалния футбол е Апоел (Афула), за който записва 30 мача и 4 гола в периода 2018-2019 г. В следващите три години Групер играе за Апоел (Тел Авив). С екипа на тима от столицата на Израел защитникът има 50 мача и 2 гола.

Дени Групер е записал още осем мача за младежкия национален отбор на Израел. Той е седмият нов в Разград това лято, след подписалия днес Игор Тиаго Насименто Родригес, Рик Джонатан, Спас Делев, Жан Краничник, Симон Слуга и Матиас Тисера.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати