Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец взе точка при визитата си на ЦСКА Москва

Спорт

Лудогорец взе точка при визитата си на ЦСКА Москва

Лудогорец взе точка при визитата си на ЦСКА Москва - Tribune.bg
Снимка:

Двата тима завършиха 1:1, руснаците загубиха шансове за следващата фаза

Отборът на Лудогорец спечели важна точка от гостуването си на ЦСКА Москва, след като срещата между двата тима от груповата фаза на Лига Европа завърши при равенство 1:1.

Шампионите на България бяха записали две загуби от Еспаньол в последните си два мача от турнира, но се представиха солидно в столицата на Русия и заслужиха ремито. Двубоят бе равностоен, като домакините от ЦСКА има съвсем лек териториален превес, но „орлите“ бяха опасни на контраатака и успяха първи да нанесат своя удар в 66-та минута, когато Вандерсон бе намерен в наказателното поле на съперника с точен дълъг пас и свали по много точен начин топката за Клаудиу Кешеру, който не сбърка от близка позиция и откри резултата. За Кешеру това бе четвърти гол в груповата фаза на Лига Европа. Възпитаниците на Виктор Гончаренко натиснаха в търсене на изравнителен гол и стигнаха до него в 76-та минута, когато след продължителна атака, Фьодор Чалов получи топката в малкото наказателно поле и преодоля Пламен Илиев за 1:1. В оставащите минути не паднаха повече попадение и двата тима поделиха точките.

В другия мач от групата Ференцварош и Еспаньол направиха равенство 2:2 в Будапеща, което остави Лудогорец на второ място в групата със седем точки. Това означава, че разградчани трябва да избегнат загубата при домакинството си на Ференцварош в последния мач от групата, за да се класира за елиминационната фаза на турнира. Еспаньол вече има 11 точки и си осигури първото място в групата, докато ЦСКА ще завърши на последна позиция, след като има само две точки след пет мача. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети