Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лукаку обяви на кого никога няма да прости

Спорт

Лукаку обяви на кого никога няма да прости

Лукаку обяви на кого никога няма да прости - Tribune.bg
Снимка:

"Триумфът на Челси в Шампионската лига е едно от нещата, за които винаги съм мечтал"

Голмайсторът на италианския футболен гранд Интер Ромелу Лукаку още съжалява за неуспешния си период в Челси, когато не успя да се наложи в състава. Белгийският национал не пази добри спомени от работата си с тогавашния мениджър на "сините" Андре Вилаш - Боаш.

"Триумфът на Челси в Шампионската лига е едно от нещата, за които винаги съм мечтал. Aко го постигнеш още на 19 години, е прекрасно и искаш да го отпразнуваш с отбора. Радвах се за Челси, но има един човек, който ми отне много - Андре Вилаш-Боаш. Никога няма да му го простя", каза Лукаку.

Нападателят не беше картотекиран за Шампионската лига и не успя да изживее пълноценно успеха на съотборниците си. Той обаче благодари на наследилия Вилаш-Боаш Роберто Ди Матео, който му разреши да пътува с тима за финала срещу Байерн (Мюнхен).

"При Вилаш-Боаш трябваше да играя ту на левия фланг на атаката, ту на десния. Така е невъзможно да се развиваш. В един момент трябва да помислиш за себе си, затова казах на хората от клуба всичко, което мислех за ситуацията. Знам, че Вилаш-Боаш беше под напрежение, но не трябваше да се държи толкова лошо с мен. При Роберто Ди Матео беше различно. Това трябваше да стане година по-рано. В крайна сметка така и не простих на предишния треньор", обясни нападателят.

Вилаш-Боаш застана начело на Челси през 2011 година, но отборът не вървеше добре под негово ръководство. През март 2012 година той беше уволнен след загубата от Уест Бромич, а мястото му зае Ди Матео, който сензационно изведе "сините" до трофея в Шампионската лига, а освен това спечели и ФА Къп.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Интер

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати