Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Солскяер каза кой ще замени Лукаку и може ли Магуайър да дебютира срещу Челси

Спорт

Солскяер каза кой ще замени Лукаку и може ли Магуайър да дебютира срещу Челси

Солскяер каза кой ще замени Лукаку и може ли Магуайър да дебютира срещу Челси - Tribune.bg
Снимка:

Вижте какво разкри норвежкият треньор на Манчестър Юнайтед преди дербито на старта в неделя

Оле Гунар Солскяер се надява играчите на Манчестър Юнайтед да повярват в себе си и обясни, че смята да използва Алексис Санчес като заместник на продадения Ромелу Лукаку.

Последният премина в Интер срещу 80 млн. евро, а срещу същата сума, само че в английски паунди, бе купен от Лестър централният защитник Хари Магуайър.

„Червените дяволи” привлякоха още Аарън Уан-Бисака (55 млн. евро) и Даниел Джеймс (17 млн. евро, а мениджърът им смята да изповядва футбол без типичен таран, какъвто бе Лукаку.

„Беше правилният момент за Ром да си тръгне. Сключихме добра сделка за него и двете страни са доволни. Той има добра статистика в Юнайтед, но смятам, че ще вкараме доста голове и с Марсиал, Рашфорд, Лингард. Даниел Джеймс също ще създава възможности”, коментира Солскяер и каза още, че Магуайър може да дебютира в неделя срещу Челси, а 17-годишният нападател Мейсън Грийнууд също е кандидат за титулярното място на върха на атаката. Оле допълни, че Пол Погба е на разположение, макар не така да стоят нещата с Алексис, който, макар да тренира с отбора, е назад с подготовката.

„Хари ме впечатли, той е готов. По-висок и здрав е, отколкото мислех. Той има страхотно присъствие и ще бъде голям плюс за отбора. Пол също е готов, докато Алексис е назад спрямо момчетата с 4-5 седмици. Можем да премахнем съмненията в нас само като играем футбол и то по своя начин. Когато нашите фенове видят, че си вярваме, те ще ни подкрепят, както винаги. Чувстваме се много уверени и не усещаме негативна енергия“, допълни Оле, цитиран от БГНЕС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети