Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Макар и с човек по-малко: Саутхемптън удържа Юнайтед

Спорт

Макар и с човек по-малко: Саутхемптън удържа Юнайтед

Макар и с човек по-малко: Саутхемптън удържа Юнайтед - Tribune.bg
Снимка:

„Червените дяволи“ без успех в трети пореден мач

Отборите на Саутхемптън и Манчестър Юнайтед завършиха наравно 1:1 в първа среща от четвъртия кръг в английската Висша лига.

Домакините започнаха двубоя с опасен удар на Софиан Буфал, но малко след това „червените дяволи“ откриха резултата. Точен за трети път през кампанията бе дошлият от Суонзи Даниел Джеймс, чийто силен шут в горния ляв ъгъл не остави шансове на Ангъс Гън.

Възпитаниците на Оле Гунар Солскяр диктуваха събитията на терена и не позволиха на „светците“ да застрашат сериозно Давид де Хеа.

В края на първата част играчите на Ралф Хазенхютъл владееха повече топката, но не създадоха опасни ситуации пред гостуващата врата.

През втората част Саутхемптън стартира по-добре и изравни след около час игра, когато центриране на Кевин Дансо бе засечено с глава от Яник Вестергаард за 1:1.

Играта бе равностойна, но четвърт час преди края на редовното време Дансо бе изгонен за втори жълт картон след грубо влизане в краката на Скот Мактоминей.

До края на терена имаше само един отбор, но Юнайтед така и не успяха да стигнат до успеха въпреки ударите на Маркъс Рашфорд, Ашли Йънг и Джеси Лингард.

Така „червените дяволи“ са вече без победа в трети последователен двубой от Премиършип след равенството с Уулвърхемптън и загубата от Кристъл Палас.

За „светците“ това бе втори пореден мач без загуба след успеха при гостуването на Брайтън.

В следващия кръг Саутхемптън гостува на новака Шефилд Юнайтед, докато манчестърци приемат у дома Лестър. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати