Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Манчестър Юнайтед не пуска Роналдо

Спорт

Манчестър Юнайтед не пуска Роналдо

Манчестър Юнайтед не пуска Роналдо - Tribune.bg

Вижте подробности

В събота медиите в Англия гръмнаха, че супрезвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо не е доволен от настоящата си ситуация в клуба и е заявил, че иска да напусне това лято, в случай че получи задоволителна оферта. Посланието на Роналдо към „червените дяволи“ е ясно: той не чувства, че отборът има амбицията да се бори за спечелване на трофеи.

Сега обаче „Sun“ и „Mirror“, подкрепени и от италианския журналист Фабрицио Романо, които се позовават на високопоставен източник до клуба, твърдят, че позицията на Манчестър Юнайтед не се е променила, тъй като те искат Кристиано да остане в тима и за следващия сезон, следователно на „Олд Трафорд“ не смятат португалеца за продан.

Агентът на Роналдо - Жорже Мендеш, вече е проучил няколко опции през последните седмици, като е разговарял както с Байерн Мюнхен, така и с Челси, но все още няма споразумение с нито един клуб.

Романо допълва, че френският шампион Пари Сен Жермен не е в списъка с клубове, които разглеждат португалския голмайстор като опция това лято. Самият Кристиано пък няма проблем с новия мениджър на Юнайтед Ерик тен Хаг, но би искал да види нови попълнения в отбора, тъй като е началото на юли и всички топ английски клубове вече направиха няколко големи трансфера.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати