Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мартин Кушев изрази готовност да води Славия

Спорт

Мартин Кушев изрази готовност да води Славия

Мартин Кушев изрази готовност да води Славия - Tribune.bg

Мартин Кушев изрази готовност да води Славия не само временно, а за постоянно. Бившият нападател и голмайстор на "белите" ръководи в момента тренировките на тима, след раздялата със Златомир Загорчич.

Сръбският специалист напусна след загубата от ЦСКА с 0:1 в среща от четвъртия кръг на новото футболно първенство.

Славия продължава да е в дъното на класирането на първенството само с една спечелена точка - при ремито 1:1 с Черно море в първия кръг.

"В момента аз водя тренировките на Славия. Не мога да прогнозирам какво ще бъде в следващите дни. Не мога в никакъв случай да кажа, че сега Славия играе слабо. Още в първата ни среща за сезона срещу Черно море играта не ни тръгна. В доста важни моменти от началото на сезона загубихме концентрация и това ни костваше и загубата на точки и мачове", започна специалистът.

"Победите могат да вдигнат самочувствието на футболистите. Виждам как всички работят и вярвам, че нещата ще се оправят. Не вярвам Златомир Загорчич да има вина за случилото се. Той реши да напусне. Никой не го е гонил, а всички съжаляваме".

"Липсата на късмет доведе и до тези неприятни загуби за Славия. Бил съм треньор и преди. Натрупах опит като помощник, а дали ще продължа да съм начело на Славия, ще го реши ръководството на клуба", каза Кушев пред БНР.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп