Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Масова чистка сред чужденците в Левски

Спорт

Масова чистка сред чужденците в Левски

Масова чистка сред чужденците в Левски - Tribune.bg
Снимка:

Славиша Стоянович иска да се раздели с голям брой футболисти, повечето от които чужденци. Сред тях са вратарят Мартин Полачек, централният защитник Аймен Белаид, халфовете Антони Белмонт и Фелипе Нашименто, нападателите Ривалдиньо и Луан Виана, твърди сайтът „Новспорт“.

Раздялата с легионерите обаче няма да е лесна задача. Защото повечето от поставените в черния списък играчи имат дългосрочни контракти.

Изключение е Аймен Белаид, който е обвързан с клуба до лятото. На него вече е съобщено, че не попада в плановете на треньора Славиша Стоянович за пролетта и може да си търси нов клуб.

С тези, които не пожелаят да разтрогнат контрактите си, ще се търси вариант за преотстъпването им. Такъв е случаят с португалеца Фелипе Нашименто, за когото преди година бяха платени 200 хиляди евро на Динамо (Букурещ).

Висящ е въпросът с тримата играчи, които се дърпат да преподпишат контрактите си - Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал.

Ако Левски не удължи споразуменията им до края на годината, то те ще могат свободно да преговарят с други клубове от началото на 2019-а, а през лятото да преминат в тях като свободни агенти. Затова няма да е изненада, ако в клуба се получи оферта за някого от тях, той да бъде продаден.

На ход са шефовете. Зимата на „Герена“ се очертава да е гореща.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати