Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Масово хвърлят оставки в Левски на 13 май

Спорт

Масово хвърлят оставки в Левски на 13 май

Масово хвърлят оставки в Левски на 13 май - Tribune.bg
Снимка:

Неочакваната новина съобщи Павел Колев

Шефове и треньори в Левски масово ще подадат оставки на 13 май, когато свърши извънредното положение в България. Бомбата хвърли изпълнителният директор на клуба Павел Колев пред Дарик радио. Той разкри, че заедно с Ивайло Петков, Петър Хубчев и щаба му са разговаряли и смятат, че най-правилното е да си подадат оставките, ако Васил Божков напусне официално Левски.
 
Силният човек на "Герена" уточни, че не изключва вариант всички те да останат на работа в клуба, ако това е желанието на евентуалния нов собственик.
 
Колев призна още, че ситуацията на "Герена"е критична.  В клубната ката има едва около 10 хиляди лева.
 
Изпълнителният директор е провел разговор със собственика на клуба Васил Божков, който е споделил, че не може да финансира Левски, но е изразил готовност да предостави акциите си.
 
„Той декларира, че няма възможност да финансира клуба. Питах го дали има готовност да се раздели с акциите. Той условия не е поставял. Ясният сигнал, който излъчи е, че той няма намерение да пречи на Левски под никаква форма. Въпросът е, дали има желаещ да вземе акциите и дали ще бъде намерен начин за финансирането. На практика той това декларира пред мен. Мисля, че и Константин Папазов е говорил с него“, обясни Колев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети