Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мбапе: Предпочитам финал с Лион

Спорт

Мбапе: Предпочитам финал с Лион

Мбапе: Предпочитам финал с Лион - Tribune.bg
Снимка:

На 21 години Килиан Мбапе вече има във визитката си световна титла с Франция, а сега само един мач го дели от спечелването и на най-престижния клубен трофей - Шампионската лига. Снощи ПСЖ победи с 3:0 РБ Лайпциг и се класира за финала, а Мбапе призна, че предпочита за съперник Лион пред Байерн (Мюнхен).

"След контузията в мача срещу Сент Етиен ми се струваше, че съм мъртъв. Цяла нощ плаках. Беше ми тъжно, но не исках да го показвам пред другите. Ще дам всичките си сили в неделя. Искам да спечеля Шампионската лига! Разбира се, че предпочитам Лион на финала - френски клуб, все пак. Ако ние не ценим Лига 1, кой друг ще я цени? И срещу Байерн ще е интересно, но евентуален финал с Лион ще има много особен привкус", коментира Мбапе.

"В момента ПСЖ е отбор, в който всеки се раздавам на максимума на възможностите си. По-лесно се играе заедно с някой, който ти пасва и като футболист, и като човек. Със сигурност това е важно предимство", сподели нападателят.

"Неймар? С него имаме общи черти, весело ни е, но в същото време осъзнаваме, че не трябва да се фокусираме само върху себе си. Имаме нужда от съотборниците си, за да побеждаваме", заяви Мбапе.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати