Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Меси разкри какво ще прави след футбола

Спорт

Меси разкри какво ще прави след футбола

Меси разкри какво ще прави след футбола - Tribune.bg

Аржентинският футболист Лионел Меси няма планове да става треньор, след като се откаже от футбола.

Много по-интересно за него би било да започне директорска работа. 33-годишният нападател има още 6 месеца договор с Барселона и футболният свят се вълнува дали ще остане в досегашния си клуб.

"Не се виждам като треньор, а може би като спортен директор - да правя селекцията според моите разбирания или пък да търся играчите, от които моят клуб има нужда", заяви Меси в интервю за испанската телевизия "Ла Секста".

Аржентинецът, който пристигна в Барселона на 13-годишна възраст и за тези 20 години се превърна както във футболиста с най-много награди, така и в голмайстор номер 1 за всички времена, призна нещо, което малко хора биха направили. Той наистина смята, че е наранил привържениците на Барселона през лятото с решението да си тръгне тогава.

"Феновете се радват на своя играч, докато той е в техния клуб, но те не прощават всичко", каза той. "Връзката ми с клуба и града е история на любовта. Въпреки това, нещата трябва да завършат така, че да не се изцапа това, което съм преживял с тях в кариерата си", завърши той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати