Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Михайлов: Левски не е затворена страница за мен

Спорт

Михайлов: Левски не е затворена страница за мен

Михайлов: Левски не е затворена страница за мен - Tribune.bg
Снимка:

Вратарят Николай Михайлов навърши днес 33 години. Той говори пред БНР за Левски, семейството си и неговия фаворит на Евро 2020.

"Чувствам се добре. Събрали сме със семейството ми, най-близките ми хора и се наслаждавам на последните дни от ваканцията си. Пожелавам си здраве на себе си и всички около мен. Хората около мен да са добре и здрави. Последните години ме напуснаха любими хора и затова си пожелавам да съм здрав. От европейското първенство гледам повечето мачове. Фаворит за мен е Франция. Играхме срещу тях, отблизо ги видях. Мануел Ноейер е един от добрите вратари на европейското първенство. Той показва отлични игри последните години и постоянство в Байерн и националния отбор на Германия и е фантанстичен вратар", заяви Михайлов пред "Хоризонт".

"Имаше спекулации относно договора ми с Левски. Той приключи на 15 юни, а не на 30 юни. Затова и не се появих на първата тренировка на Левски. Къде ще продължи кариерата ми? Има разговори различни, коментирам, ще изслушам и видя как ще се развият нещата. От 1 юли започвам да се подготвям индивидуално и ще видя къде ще продължа кариерата ми. Левски не е затворена страница за мен. Цялата ми фамилия е свързана с този клуб. Израстнал съм на "Герена" и няма как Левски да е затворена страница за мен. Винаги съм давал всичко за Левски. Върнах се преди 2,5 години с голямо желание и покана на г-н Спас Русев. С надежда за спечелване на купи, титли, успехи. Но нещата се промениха - смяна на собственици, треньори, играчи. Имах хъс, мотивация, за да зарадваме привържениците ни. Нещата се завъртяха наопаки. Нестабилността в клуба е огромна. И с това ръководство няма как да се получат нещата. В Левски има много юноши, футболисти, които не знаят какво ще се случи. Имат да се получават заплати. Нещата не стават по-добре, а по-зле. Има момчета, които са в Левски само заради обичтта си към Левски. Това, което се случва, е недопустимо за клуб към Левски. Обичам Левски и няма как да бъда безразличен. Към момента нещата в Левски не се получават. Мога само да благодаря на феновете за подкрепата, която са оказвали към мен и останалите момчета през годините", добави още той.

"Относно нов договор с Левски няма как да коментирам. Защото това е двустранен процес. Договорът ми с Левски свърши, не съм получил предложение за нов, за да коментирам каквото и да е. Явно нещата от едната неща приключват. Свободен агент съм. Водят се разговори с клубове от чужбина. Левски не е затворена страница. Аз съм на линия и чакам да видя какви предложения ще има. За националния отбор само адмирации към Ясен Петров и екипа му. Бях слушал за него, но се убедих колко сериозно работи и какъв професионалист е. Не мисля още за отказване. На 33 години съм, чувствам се отлично и физически и психически. Винаги ще следя какво се случва в Левски, но се надявам тази летаргия трябва да приключи час по-скоро. Новият сезон чука на вратата и никой няма да те пита дали си готов или не. Говоря си с момчетата и зная, че ситуацията е изключително тежка", каза вратарят.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати