Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Феновете на Левски искат отговор на 8 въпроса от Сираков

Спорт

Феновете на Левски искат отговор на 8 въпроса от Сираков

Феновете на Левски искат отговор на 8 въпроса от Сираков - Tribune.bg
Снимка:

Фенове на Левски изпратиха писмо, адресирано до мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков, в което му задават 8 важни въпроса за бъдещето на тима.

Ето каква е позицията на запалянковците от "Форум Левски":

"Безвремието на „Георги Аспарухов“ трябва да спре на момента!

Дойде времето, когато нещата трябва да се кажат директно, ясно и да се поставят основите за продуктивен диалог в полза на любимия клуб. Защото не е срамно да сгрешиш, срамно е да се криеш. Не е срамно да поискаш помощ, но би било срамно да останеш в историята като човека, който не е направил всичко възможно за Левски.

Ние, привържениците от едноименния форум на Левски, желаем да изразим огромното си притеснение от състоянието на любимия ни клуб и държим да получим незабавно отговори от мажоритарния собственик г-н Наско Сираков на следните въпроси:

1. Какво се прави в краткосрочен план за финансовото съществуване на клуба?

2. До каква степен са стигнали преговорите с потенциални спонсори?

3. С колко потенциални спонсора се разговаря? При успешно приключване на преговорите ще може ли да се гарантира финансово обезпечение и за какъв период от време?

4. Какво се случва с Джо Диксън или тази страница вече е затворена?

5. Защо беше прекъсната връзката с феновете и не беше продължена линията на повсеместна агитация за помощ от страна на клуба?

6. Защо най-важният отдел след спортния, а именно маркетингът - на практика не работи? Какво представлява в момента маркетинговият отдел на клуба? Защо маркетинговите кампании в дигиталното и физическото пространства са сведени до абсолютния минимум, което води до нереализиране на възможността за допълнителни приходи?

7. Как ще изглежда футболен клуб Левски след 30.06.2021 и изтичането на договорите на повечето от футболистите ни?

8. Има ли нужда от спешна помощ и кога смята УС на Левски да я поиска, ако има нужда от такава?

Като едни от най-големите дарители през годините (юбилея, 50 години от евротурнирите, спасяването на баскетболния клуб, както и множество инициативи в полза на клуба и привържениците му, а също и миноритарни акционери), ние желаем да получим отговори на поставените въпроси. Смятаме, че тези отговори са изключително важни за оцеляването на любимия ни отбор.

Както Вие, г-н Сираков, неведнъж отбелязахте – Левски не е Ваш, а на всички левскари! Фраза, гарнирана с обещание за прозрачност. Очакваме я!

С уважение, Форум Левски"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати