Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Михайлов: Възстановяването на Тодор Неделев върви повече от успешно

Спорт

Михайлов: Възстановяването на Тодор Неделев върви повече от успешно

Михайлов: Възстановяването на Тодор Неделев върви повече от успешно - Tribune.bg
Снимка:

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов посрещна проф. Шота Ингороква, който извърши спешната операция на Тодор Неделев, който пострада тежко в катастрофата, която българският национален тим претърпя в Грузия преди мача между двата тима в Лига на нациите.

„Днес имах удоволствието да посрещна в Национална футболна база “Бояна” проф. Шота Ингороква, извършил животоспасяващата операция на Тодор Неделев след тежкия инцидент на българския национален отбор в Тбилиси.

Още веднъж искам да му благодаря от името на цялото българско футболно семейство за бързата и изключително професионална намеса и за всички грижи, положени за Тодор, чието възстановяване върви повече от успешно за щастие на всички нас.

В знак на благодарност към проф. Ингороква му подарих детайл от Рогозенското съкровище и екип на националния отбор, защото в негово лице нашият тим и България като цяло срещнаха не само изключителен професионалист, но и нов, верен приятел”, написа Борислав Михайлов в своя профил в социалните мрежи.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати