Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Милош Крушчич: Доволен съм от лагера в Анталия

Спорт

Милош Крушчич: Доволен съм от лагера в Анталия

Милош Крушчич: Доволен съм от лагера в Анталия - Tribune.bg
Снимка:

Наставникът потвърди, че се водят преговори за привличането на двама офанзивни футболисти

Старши треньорът на ЦСКА София Милош Крушчич изрази задоволство от първата част на подготовката, проведана в Турция. "Червените" се прибраха от лагера в Анталия, където вчера изиграха първата си контрола, която спечелиха с 4:0 срещу казахстанския Каспий.

"Доволен съм от лагера. Работихме за кондиционната подготовка на футболистите. Имахме и тактически тренировки и за стила на игра, изпълнихме всичко, което бяхме планирали", каза Крушчич пред репортери на летище "София".

Наставникът потвърди, че се водят преговори за привличането на двама офанзивни футболисти, но на този етап няма нищо официално.

"Ръководството води преговори с някои футболисти, но засега няма яснота. Не търсим десен бек. Казах, че искам да направим Турицов футболист за националния отбор, не съм казвал, че искам футболист на тази позиция. Искам играчи в офанзивен план, но не централен нападател, имаме си достатъчно. Ахмедов се вписа в отбора, трябва му време, но той работи професионално. Дали ще се разделим с някои, зависи дали ще привлечем нови. Тонислав Йорданов има талант, може да стане добър футболист, но трябва да се работи с него и той трябва да промени някои неща.

Още не е ясно дали ще остане или отново ще бъде преотстъпен. Али Соу е концентриран върху работата си в ЦСКА, не мислим за неговата продажба. Енрике му трябва време, но постепенно набира форма. Надявам се в Испания да започне да играе в контролите. Тони Уот имаше семейни проблеми, но мисля, че вече всичко е наред. Жеферсон вече е в София и ще се присъедини към отбора за лагера в Испания", коментира Милош Крушчич./БНР


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати