Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Министър Кралев инспектира спортни зали във Велико Търново

Спорт

Министър Кралев инспектира спортни зали във Велико Търново

Министър Кралев инспектира спортни зали във Велико Търново - Tribune.bg
Снимка:

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети Велико Търново и инспектира спортните зали, разположени в северния сектор на стадион „Ивайло”. Основният им ремонт е сред приоритетите на Община Велико Търново и Министерството на младежта и спорта (ММС). За обновяването им вече е разработен проект с конкретните мерки и дейности. Инвестиционното намерение е внесено в ММС, а стойността му е за около 400 000 лева.

В спортните зали се готвят състезатели по бокс, борба и вдигане на тежести. Заместник-кметът проф. Георги Камарашев и директорът на Общинско предприятие „Спортни имоти и прояви“ Петко Павлов  запознаха Кралев в детайли както със състоянието на залите, така и с необходимите ремонтни дейности.

ММСММС

Министърът потвърди ангажимента, поет през есента на миналата година, че се предприемат необходимите действия и ще бъдат осигурени средства за поетапен ремонт на материалната база, който ще започне още през лятото. Целта е да бъдат осигурени оптимални условия за подготовка на състезателите, използващи северните зали в Спортен комплекс „Ивайло“ така, както ги имат тези в южните зали.

Министърът на младежта и спорта бе изненадан приятно от проф. Камарашев, който е и председател на Управителния съвет на футболния „Етър“, с виолетова фланелка на клуба.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати