Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Министър Кралев изгледа тренировка на „Златните момичета“

Спорт

Министър Кралев изгледа тренировка на „Златните момичета“

Катрин Тасева, Невяна Владинова, Боряна Калейн, Петя Борисова, Вая Драганова и Йоана Николова са готови за предстоящите предизвикателства

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети тренировка на момичетата от националния отбор по художествена гимнастика индивидуално, която се проведе по време на първия им лагер за сезона в „Спорт палас“ Варна.

„Лагерът ни е необходим за последни корекции в съчетанията и работим много спокойно предвид добрите условия. Предстоят ни контролни и международни участия и състезания. На 13 февруари е първото официално контролно в зала „Арена Армеец“, след което на 14-ти пътуваме за Гран при в Москва“, каза главният мениджър на отбора Бранимира Маркова.

Катрин Тасева, Невяна Владинова, Боряна Калейн, Петя Борисова, Вая Драганова и Йоана Николова са в отлична форма и са готови за предстоящите предизвикателства.

Момичетата са категорични, че условията в „Спорт палас“ са перфектни за тяхната подготовка.

Министърът пожела на момичетата да бъдат здрави и единни и да вярват във възможностите си. Бранимира Маркова увери Кралев, че момичетата ще се представят блестящо на следващите състезания.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати