Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Министър Кралев продължава инспекцията на спортни обекти

Спорт

Министър Кралев продължава инспекцията на спортни обекти

Снимка:

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев продължава инспекцията на спортни обекти в страната. След Габрово, Русе и Бяла той посети Търговище, за да провери ремонта на залата по вдигане на тежести към спортно училище “Никола Симов”.

В подобряването на обекта ММС инвестира 70 544, 10 лв. След неговото завършване спортистите от спортен клуб по вдигане на тежести “Светкавица” могат да се ползват от отлични условия за учебно-тренировъчна и спортно-състезателна дейност. Беше направен ремонт на покрива на съоръжението, подменена е дограмата, направено е обновление на фасадата на сградата и сервизните помещения, изградена е нова отоплителна, осветителна и ВиК инсталация.

ММСММС

Предстои ММС да отпусне допълнителни средства за закупуването на пълен комплект спортно оборудване и обзавеждане за съблекалните.

Целта е след ремонта спортът вдигане на тежести да бъде популяризиран сред децата в Търговище, както и приучаването им към системни занимания със спорт. Спортната зала, строена през 70-те години на миналия век, е с площ от 200 кв. м.

По време на инспекцията министър Красен Кралев беше придружен от кмета на града д-р Дарин Димитров, областния управител на Търговище Митко Стайков и европейската шампионка за девойки по вдигане на тежести Ивана Петрова, която се подготвя в залата.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още