Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Министър Кралев с остри критики към съдиите

Спорт

Министър Кралев с остри критики към съдиите

Министър Кралев с остри критики към съдиите - Tribune.bg
Снимка:

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев отново отправи остри критики към съдийството в българското първенство. Той посочи и какъв трябва да бъде следващият президент на БФС.

„По друг начин трябва да се подходи въобще с една от най-големите язви във футбола. Това е българското съдийство. Защото през последните месеци ставаме свидетели на изключително грубо повлияване на крайния резултат на срещите от страна на съдийските грешки и решения. Лично аз смятам, че това нещо трябва да бъде изкоренено. Няма как да вървим напред, ако позволяваме съдиите по този начин да предрешават крайния изход от срещите“, каза министърът.

Кралев взе отношение и по темата с предстоящия конгрес на Българския футболен съюз, който трябва да се проведе през 2021 година.

„Истинските фаворити не са дали заявка още за участие в предизборната надпревара, но се надявам да има наистина сблъсък на идеи на хора, които са добри мениджъри и мислят доброто на българския спорт и българския футбол. Трябва да са хора с опит, които не са външни за футболния свят, защото там много трудно се допускат външни хора. Но безспорно, трябва да имат управленски опит и модерно виждане за футбола, за да могат да се справят с тежката ситуация, която е в момента“, заяви още Кралев.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати