Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Моралес: Ако победим Йънг Бойс, имаме шансове за класиране напред

Спорт

Моралес: Ако победим Йънг Бойс, имаме шансове за класиране напред

Снимка:

Старши треньорът на ЦСКА Даниел Моралес заяви, че ако ЦСКА победи утре в Швейцария може да влезе в борбата за излизане от групата на Лига Европа.

„Отиваме с амбиция отборът на играе добър футбол. Мачът с Рома има много позитивни неща. Видяхме колективен дух, отборна игра, където този отбор трябва да показва постоянство с този дух. Това беше добър пример за предстоящия мач срещу Йънг Бойс“, каза Мораес.

„Това е трети кръг. Мисля си, че ако излезем победители от този мач имаме шансове за класиране напред. Остават още мачове, но това ще ни даде възможност да направи крачка напред и да се борим за първи места в групата“, допълни треньорът.

„Групата е голяма. Жеферсон остава в България, както и Димитър Евтимов. Митко не се чувства добре. Петър Занев също ще остане тук. Проведох разговор с него и той ще остане, за да се излекува“, сподели Мораес.

Треньорът разкри, че едва днес ЦСКА ще тренира на изкуствен терен и това ще стане по време на официалната тренировка на отбора. „Днес имаме тренировка на изкуствен терен. По-различно е. Топката върви по-бързо, но момчетата са играли на изкуствена трева. Това е предимство за домакините, но ни е се съобразяваме с това. По принцип се говори, че на изкуствен терен има повече травми, но както виждате може да се случат навсякъде. Това е последно поколение трева, която е разрешена от УЕФА, но не мисля, че това ще повлияе на крайния резултат“, допълни Мораес.

Той коментира и съперника в мача: „Йънг Бойс е шампион на Швейцария. Отборът играе атрактивен, силов и бърз футбол. Използват всички възможности на големия си терен. Всеки мач е различен и ние трябва да се приспособим“.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още