Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Моуриньо подготвя подарък за героя на Рома срещу Дженоа

Спорт

Моуриньо подготвя подарък за героя на Рома срещу Дженоа

Моуриньо подготвя подарък за героя на Рома срещу Дженоа - Tribune.bg

18-годишният талант Феликс Афеня-Гиан се превърна в герой за Рома, отбелязвайки двата гола за победата над Дженоа с 2:0.

Младият ганаец получи заслужени похвали от старши треньора на “вълците” Жозе Моуриньо, който обеща да му направи специален подарък.

“Бях дал дума на Феликс, че ще му купя бутонките, които иска. Те са скъпи, струват 800 евро, затова той се затича към мен и ми каза да не забравям обещанието си. Утре сутринта това ще е първото, което ще направя”, заяви доволният Моуриньо и добави, че нападателят вече ще е част от първия отбор.“Най-много ме впечатли споккойствието му пред гола. Може да не е фантастичен по отношение на техниката, но със сигурност притежава силен характер. Повечето младоци си мислят, че знаят всичко, но Феликс е различен. Той се учи от хората около себе си и това много ще му помогне”, подчерта Специалния.

“Мачът беше труден, но ние бяхме по-добрият отбор. Мхитарян игра силно. Почувствах, че влизането на Афеня-Гиан с неговите физика и енергия ще ни е от полза. Той е от типа нападатели, които постоянно пресират съперниковите бранители и ги карат да грешат”, добави Моуриньо.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети