Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Наложиха забрана в ПАОК за мача с Левски

Спорт

Наложиха забрана в ПАОК за мача с Левски

Наложиха забрана в ПАОК за мача с Левски - Tribune.bg
Снимка:

Спортният директор на ПАОК - Жозе Бото държа мотивираща реч пред играчите на тима преди вчерашната тренировка.

56-годишният португалец опита да вдъхне кураж на играчите за предстоящия в четвъртък реванш срещу Левски във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той забрани на треньорите и играчите да си мислят, че може да се стигне до отпадане от българския тим, който спечели първата среща с 2:0. Вторият двубой е на 28 юли в Солун.

„Трябва да знаете, че всички играчи в отбора имате пълното доверие и подкрепа от страна на треньора Разван Луческу и от мен като спортен директор. Вие сте част от ПАОК, тъй като сме преценили, че заслужавате това. Нашето доверие и вяра във вашите качества няма да означават нищо, ако самите вие не вярвате в силите си“, заяви Бото пред играчите.

„От днес налагам пълна забрана през главата на когото и да е от играчите, треньорите и медицинския щаб да минават мисли за отпадане от Левски. Не искам във вас да има и следа от негативизъм. Изисквам единствено позитивно настроение, усилена работа и вяра в способностите, които са ви направили играчи на ПАОК. Ако изпълните тези условия, тогава всичко ще бъде наред“, завърши португалецът.

Бото започна работа в ПАОК в началото на годината. Преди това той е работил като шеф на скаутите на Бенфика и Шахтьор (Донецк).

Както вече стана известно, в ПАОК има сериозни проблеми след загубата на „Герена“. Звездата Ясмин Куртич е поискал да напусне отбора. Бъдещето на треньора Луческу и на самия Жозе Бото в тима от Солун въобще няма да е сигурно, ако се стигне до отпадане от Левски.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ПФК Левски, ПАОК

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети