Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Наско Сираков вече официално е президент на Левски

Спорт

Наско Сираков вече официално е президент на Левски

Наско Сираков вече официално е президент на Левски - Tribune.bg

Той е бил избран на първото заседание на новия Надзорен съвет на клуба

Наско Сираков вече официално е президент на Левски. Вчера на "Герена" се проведе първото заседание на Надзорния съвет, на което мажоритарния собственик на "сините" бе избран за председател, а за негов заместник -излъчен Петър Ганев. През следващата седмица ще бъде избран и Управителен съвет на дружеството.

 
"На 23 юли, четвъртък, се проведе първото заседание на новоизбрания Надзорен съвет на „ПФК Левски“ АД в състав: Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. На заседанието бяха обсъдени първите и най-спешни мерки за оздравяване на любимия клуб и бяха взети следните решения:

За председател на Надзорния съвет и президент на „ПФК Левски“ бе избран Наско Сираков. Заместник-председател на НС е Петър Ганев. През следващата седмица ще бъде избран и Управителен съвет на дружеството.

Беше взето решение за активна медийна политика, като с провеждането й ще бъде натоварен изпълнителният директор, който да информира левскарската общност за официалните новини от клуба.

Използваме случая да призовем отново всички левскари да подкрепят клуба, като си закупят абонаментна карта за сезон 2020/2021 от официалния магазин на "ПФК Левски" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", публикуваха "сините" на клубния си сайт.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати