Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Сираков: Няма да ни бият Левски като тъпан

Спорт

Сираков: Няма да ни бият Левски като тъпан

Снимка:

Собственикът на Левски - Наско Сираков увери, че отборът ще се опитва да играе печеливш и привлекателен футбол, въпреки сериозното отслабване на неговите редици.

"Няма да ни бухат като тъпани", каза Сираков в интервю пред новия сайт levski365.com, който ще стартира днес следобед.

"Няма да е лесно, но ще правим каквото е необходимо. Само отборът може да върне феновете и да изведе Левски от кризата. През 2004 година, като писахме прословутия „План 2007“, имахме отличен материал от 33 играчи, 90 процента от които бяха национали. Ще действаме здраво, въпреки финансовата криза. Все пак и при златен дъжд Левски имаше непрекъснати провали. И с много пари сме завършвали на 7-о място. Ще се опитаме с много малко пари да бъдем привлекателен отбор за нашите привърженици", заяви Сираков и разкри, че треньорът Георги Тодоров все още не е обелил и една дума за размера на заплатата си. Той не е получавал такава, откакто замени Петър Хубчев.

"В тези тежки времена това е много честно и достойно поведение от негова страна. Постоянно ме питат за треньор, но аз изобщо не мисля по този въпрос. Имам много причини да се спра на Тодоров. Познаваме се от толкова години, той много добре знае изискванията ми и концепцията ми за играта, какви футболисти харесвам и какъв стил искам", мотивира избора си Сираков.

Според него единият от сериозните проблеми е, че има ужасно обезверена маса от фенове. И припомни, че през сезона на участие в Шампионска лига сините на полусезона са били на второ място с изоставане от 7 точки.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още