Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Национален вратар напусна Арда и подписа с ЦСКА 1948

Спорт

Национален вратар напусна Арда и подписа с ЦСКА 1948

Национален вратар напусна Арда и подписа с ЦСКА 1948 - Tribune.bg
Снимка:

Иван Караджов официално е напуснал Арда.

Новото попълнение на ЦСКА 1948 изрази амбиция и удовлетворение, след като официално се присъедини към тима, воден от старши треньора Николай Киров, под чиито наставления вече е играл в Арда.

Юноша на ЦСКА, Караджов несъмнено е познато име за армейските фенове. Той записва над 50 мача с фланелката на “червените” между 2007 и 2011 г. В този период вратарят не само прави безценните си първи стъпки в професионалния футбол, но и успява да завоюва с “армейците” Купата на България през 2011 г. и два пъти Суперкупата на България - през 2008 и 2011 г.

В кариерата си е обличал още екипите на Рилски спортист, Локомотив (Пловдив), Славия, Берое, Верея, беларуския Шахтьор Солигорск и Арда. С тези тимове Караджов постига още успехи, като печели Купата и Суперкупата на България с Берое през 2013 г., а с Арда Кърджали под наставленията на Николай Киров се окичва със сребърен медал от турнира за Купата на България през 2021 г. и играе в квалификационните кръгове на Лигата на конференциите със „сините”.

Иван Караджов е и един от основните избори на селекционера Ясен Петров под рамката на националния отбор на България, като за последно опитният вратар пази за “лъвовете” в гостуването на Швейцария през ноември в световна квалификация.

Ето какво написаха от клуба:

„ЦСКА приветства Караджов обратно у дома и му пожелава много здраве, късмет и нови успехи с армейската фланелка!

Добре дошъл!“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп