Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Найденов за победата без публика: Все едно не бях в България!

Спорт

Найденов за победата без публика: Все едно не бях в България!

Снимка:

Треньорът на националния ни отбор по волейбол за мъже до 21 години Найден Найденов призова решението по време на световното първенство в зала "Левски София" да няма публика да бъде ревизирано.

"Все едно не бях в България. Все едно бях в чужбина. За какво спечелихме това световно, за какво беше всичко товаЕ Много се надявам властите да направят компромис. Естествено по правилата. Да регламентират изисквания към публиката и да се допусне някакъв брой. Защото това мероприятие си губи целия ефект", каза Найденов.

Той коментира, че е доволен от победата над Бахрейн, като отчете и пропуски в нашата игра, върху които трябва да се работи.

"Победата е победа. Мога да поздравя момчетата, защото имаше напрежение и то си личеше. Няма значение, че играхме срещу Бахрейн. Един отбор, който много хора подценяват, но той играе на добро ниво и правилен волейбол. Доволен съм от победата. Имаше някои пропуски, които дори е добре, че се получиха в този мач, за да можем да ги анализираме и да се опитаме за другите срещи да не допускаме тези елементарни грешки, които направихмеУ" каза Найденов.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема