Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Неадекватен рефер не спря Черно море за първа победа над Левски в София от 62 години

Спорт

Неадекватен рефер не спря Черно море за първа победа над Левски в София от 62 години

Неадекватен рефер не спря Черно море за първа победа над Левски в София от 62 години - Tribune.bg

"Моряците" обърнаха резултата с 10 души след несправедливия червен картон от Кабаков за Илиан Илиев-младши

Първа победа от 62 години над Левски в София записа Черно море. Отборът на Илиан Илиев стигна до успеха след обрат през второто полувреме, въпреки, че игра през цялото му времетраене с 10 души. В последните секунди преди почивката неадекватният в този мач рефер Георги Кабаков изгони абсолютно незаслужено Илиан Илиев - младши с втори жълт картон за безобидно нарушение в центъра на терена.

Мачът бе от десетия кръг на Efbet лига и потвърди тежката криза при "сините". 
Мартин Райнов изведе Левски напред в резултата в 20-та минута.  Тогава Здравко Димитров центрира отдясно, Робърта надскочи Виктор Попов и отклони топката към непокрития Мартин Райнов, който от границата на вратарското поле я прати с глава във вратата на Черно море.

Варненският тим изравни резултата в 55-та минута. Тогава Курьор засече центриране отдясно на Исмаил Иса и вкарапоредния си гол във вратата на Левски. Черно море стигна до победата в 69-та минута. Гостите се възползваха от грешка на Ивайло Найденов. Иса изведе Васил Панайотов зад защитата на Левски. Халфът пробяга близо 50 метра с топка в краката и простреля Ники Михайлов - 1:2.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Тартаковер "Морето" спечели повече от заслужено. На чужд терен, с несправедливо изгонен футболист, който е гледал мача и е обективен няма как да не го отрази. Левски пред своя публика и с очевидно свой съдия доказа че е за никъде. А баджанака на В.Божинов,натежал, надебелял е изгубил половината от малкото качества, които е имал някога.
Сега треньора се махна, но не прочетох нито една дума, с която да осъзнава своята вина.
25.10.2020 13:36 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети