Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Нестеров загуби само един гейм в Будапеща

Спорт

Нестеров загуби само един гейм в Будапеща

Нестеров загуби само един гейм в Будапеща - Tribune.bg
Снимка:

Срещата на Веселин Киселков беше прекъсната заради лошо време

Пьотр Нестеров (TK "Черно море Елит", гр.Варна) започна с убедителна победа на турнира за юноши и девойки от четвърта категория на ITF в Будапеща (Унгария).

Нестеров разгроми с 6:0, 6:1 Атила Борош от Унгария. Във втория кръг Пьотр ще играе срещу номер 9 в схемата Корбън Кроутър от Нова Зеландия.

Нашето момче ще участва и в турнира по двойки. Нестеров и Игор Кудриашов от Русия са поставени под номер 7 при дуетите, съобщава Българската федерация по тенис.

Преди този турнир Пьотр беше на едноседмичен тренировъчен лагер в академия „Муратоглу". Той и неговият треньор Кристиян Илиев участваха в двуразови тренировки в един от най-модерните центрове за обучение в света, който предлага тренировъчни лагери целогодишно в един уникален спортен и развлекателен комплекс от 12 хектара във Френската Ривиера.

Нестеров участва на този лагер като награда за избирането си за тенисист номер 1 на Европа при момчетата до 16 годишна възраст.

Срещата на Веселин Киселков (ТК "Авеню", гр.Бургас) в Будапеща беше прекъсната заради лошо време при резултат 4:6, 6:3 срещу Константин Жеженов от Русия.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети тенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети