Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Обрат! Акциите на Локомотив Пд остават в Христо Крушарски

Спорт

Обрат! Акциите на Локомотив Пд остават в Христо Крушарски

Обрат! Акциите на Локомотив Пд остават в Христо Крушарски - Tribune.bg

В последния момент преди Общото събрание бизнесменът е решил да промени решението си и в крайна сметка не бе гласувана смяна на собствеността.

Гласуван е нов Управителен съвет, в който влизат собственикът на групата колекторски фирми "С.Г. Груп" Здравко Иванов, партньорът му Лауринас Розгис и Христо Крушарски. Последният е племенник на собственика на акциите. Той и литовеца заедно ще са изпълнителни директори и ще подписват договорите в клуба. Георги Иванов, който досега бе част от УС, остава на "Лаута" като спортен директор.

"Да, акциите остават в мен. Всичко останало е така, както се бяхме договорили отдавна. Най-важното е да има качествено партньорство, от което да печели Локомотив. Имаме високи цели и ще ги преследваме. Искаме да отстраним поне два съперника в Лигата на конференциите и да участваме в битката за титлата", коментира Крушарски пред "Мач Телеграф".

Ангел Славов, Георги Узунов и Радко Врагов са другите, които отпадат от ръководството на Локо. Доскорошният директор на административните въпроси Румен Руйчев също вече не изпълнява футкциите си на "Лаута".

"Управителната структура е такава, каквато ние сме решили, че ще бъде. Опростена е и всеки си знае какви са му задачите. Така трябва да бъде, за да постигнем това, което отдавна искам - клубът да започне да се самоиздържа. Не сме далече от този момент, но за да го постигнем, ключово е треньорите да започнат да постигат резултати в изграждането на наши момчета, които да помагат в първия отбор и да не се налага всяко лято на пожар да търсим попълнения, откъде ли не", каза още Крушарски.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети