Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Обрат: Иван Иванов остава начело на националния отбор по щанги

Спорт

Обрат: Иван Иванов остава начело на националния отбор по щанги

Обрат: Иван Иванов остава начело на националния отбор по щанги - Tribune.bg
Снимка:

Имаме много силни щангисти в последните 10 години и отличен треньор в лицето на Иван Иванов и съм сигурен, че той ще остане начело на националния отбори и след Олимпиадата. Това обяви новият шеф на федерацията Ариф Маджид.

Както е известно самият Иванов обяви наскоро, че ще се откаже след Игрите.

"За нас приоритет ще бъде утвърждаването на младите таланти във федерацията. Хората ми гласуваха доверие и ще направя всичко възможно за да го оправдая", каза още Маджид.

Той говори по време на награждаването на Стилиян Гроздев за Спортист № 1 на месеца“ в анкетата на Пресклуб "България". Щангистът ни Гроздев заслужи доверието на медиите заради златото на Европейското първенство за мъже през април в Москва.

Днес той получи официалния сертификат, с който се удостоверяват двата му европейски рекорда за младежи, поставени по време на шампионата в руската столица. Гроздев сподели, че за него сега най-важна е подготовката за Олимпийските игри в Токио.

До 4 юни Международната федерация ще публикува последните ранглисти, въз основа на които нашата федерация ще излъчи двамата ни представители на Олимпиадата. Това ще стана на база контролни състезания и моментна форма, разясни треньорът Иван Иванов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети