Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Обвиненията в изнасилване изплашиха спонсорите на Роналдо

Спорт

Обвиненията в изнасилване изплашиха спонсорите на Роналдо

Обвиненията в изнасилване изплашиха спонсорите на Роналдо - Tribune.bg
Снимка:

„Ювентус“ подкрепиха звездата си

Някои от най-сериозните спонсори на футболиста на „Ювентус“  Кристиано Роналдо с тревога гледат на развитието на скандалите около него. В момента срещу футболиста тече подновено разследване за изнасилване отпреди 9 години.

„Найк“ не крият, че случващото се ги притеснява. Фирмата има договор с португалеца на стойност 1 млрд. долара.

„Ние сме дълбоко загрижени от обезпокояващите твърдения, отнасящи се към Кристиано Роналдо. Ще продължим да наблюдаваме внимателно ситуацията, но засега „Найк“ няма да прави повече коментари“, се казва в официалното съобщение на гиганта за спортни стоки.

„Видяхме този доклад, който разяснява делата срещу Кристиано Роналдо. Продължаваме да се информираме и да следим всичко случващо се, тъй като очакваме нашите посланици и рекламни лица да се държат по достоен начин, в съответствие с ценностите на ЕА“, гласи позицията на EA Sports, друг от големите му спонсори.

Междувременно добрата новина за португалеца е, че поне тимът му „Ювентус“ стои плътно зад него. Италианският гранд излезе със съобщение в защита на звездата си в Тутър.

„Роналдо показа през последните месеци своя страхотен професионализъм и сериозност, които са ценени от всички в Ювентус. Недоказани събития отпреди 10 години не могат да променят това впечатление, споделяно от всички, които са се докосвали до великия шампион“, пишат от клуба.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати