Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Олимпийска шампионка и носителка на титлата „най-секси дупе“ в нова битка за медали в София

Спорт

Олимпийска шампионка и носителка на титлата „най-секси дупе“ в нова битка за медали в София

Олимпийска шампионка и носителка на титлата най-секси дупе в нова битка за медали в София - Tribune.bg

Всички са влюбени в Сузане Шултинг, която иска злато и в бързото пързаляне с кънки

Преди три години в София Сузане Шултинг спечели два от най-важните медала в кариерата си - сребърен и бронзов от световното първенство за юноши и девойки. В Зимния дворец на спорта холандката стана втора в многобоя при момичетата и трета в щафетата със съотборничките си.

Сега в "Арена Армеец" ще пристигне за първенството на планетата за мъже и жени вече като олимпийска шампионка. Защото в Пьонг Чанг преди 12 месеца 20-годишната тогава Сузане отиде като дебютант,  надви всички фаворитки в дисциплината 1000 м и грабна златото. Допълни го с бронз от щафетата и моментално се превърна в ярка звезда, в която всички се влюбиха. Не само защото стана първият холандски спортист с олимпийска титла в шорттрека, а и заради атрактивния си външен вид и интересния характер, който и сама определя като шегаджийски.

Шултинг започва да се занимава с бързо пързаляне с кънки на къса писта на 8 години в Хееренвен и талантът й бързо проличава. Днес признава, че много обича скоростта и натоварванията, както и състезанието, включително по време на тренировки. Затова често в хода на подготовката бяга с мъжете. И по всичко личи, че това съревнование я прави много силна срещу съперничките. 

Шампионката признава, че все още й е трудно да става рано и да тръгва за спортния център "Тиалф". Казва, че мрази звука на алармата в 7,15 часа сутринта и ако не се налага, би останала в леглото до обяд. Иначе закусва овесена каша и кисело мляко и после потегля с колело към пързалката.

А мотивацията й е голяма и вече излиза извън късата писта на шорттрека. В края на миналата година Сузане обяви, че има амбицията да се състезава и в бързото пързаляне с кънки - спорт с невероятни традиции в Холандия. Категорична е обаче, че поне засега шорттрекът ще е приоритет и тренировките и състезанията на дълга писта ще са паралелни.

Шултинг е много активна в социалните мрежи и смело публикува свои секси снимки.

"Гордея се с тялото си и изобщо не се притеснявам да го показвам", казва шампионката.

Затова на светски събития може да бъде видяна в компанията на приятеля й, футболиста Себастиан Миделкоп, и в предизвикателни тоалети. През 2018-а холандското издание на FHM се възползва от популярността на Сузане и я номинира за класацията си за най-красиво дупе. И спортист №1 на Холандия за годината безапелационно спечели симпатиите на публиката и в тази категория.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети