Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Осиек пусна само 700 билета за феновете на ЦСКА

Спорт

Осиек пусна само 700 билета за феновете на ЦСКА

Осиек пусна само 700 билета за феновете на ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Реваншът от втория квалификационен кръг на Лига Европа е в Хърватия на 1 август от 21:45 часа българско време

Билетите за реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Осиек в Хърватия вече са в продажба. Срещата е на 1 август от 21:45 часа българско време на стадион "Градски врът". Пропуските са с цена от 120 куни (приблизително 32 лева) и могат да бъдат закупени от фен магазина на "Армията" в събота от 10:00 до 19:00 часа и в неделя между 10:00 и 18:00, а днес - петък следобед и началото на следващата седмица (понеделник и вторник) - от администрацията на клуба от 9:30 до 18:00 часа.

ВАЖНО! От Осиек отпуснаха квота от 700 билета за агитката на армейците. 500 от тях ще се разпространяват тук. Пропуските ще се продават в София най-късно до 18:00 часа във вторник! Непродадените ще бъдат върнати на домакините и заедно с останалите 200 билета ще бъдат пуснати в продажба на каса за наши фенове в деня на мача.

ВАЖНО! В Хърватия има сериозни закони за спортните привърженици, които изискват билетите да са поименни. Това значи, че у нас всеки желаещ ще попълни доброволно декларация за ползване на лични данни, след което имената му на латиница и номера на документа му за пътуване до Осиек трябва да бъдат вписани в билета. От ръковдоството на ЦСКА помолиха феновете за разбиране и спазване на изискванията на хърватите, които са доста принципни и строги в съблюдаването на правилата. Допълнително ръководството ма "армейците" ще уведоми за локация на касата, сектора и задължителните неща, които трябва да имат феновете в предвид за пътуването до Осиек.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати