Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Цесекарите благодариха за решението за публика на стадионите

Спорт

Цесекарите благодариха за решението за публика на стадионите

Снимка:

Ръководството на ЦСКА съобщи, че спортният директор на клуба Кристияно Джарета не е уволнен и ще изпълни договора си, от който остават още две години.

Това стана чрез съобщение в официалния сайт, което Tribune.bg публикува без редакторска намеса:

„Армейци, за да предотвратим всички спекулации, Ви уведомяваме, че спортният директор на ЦСКА Кристияно Джарета има действащ договор с клуба за още 2 години. В момента той изпълнява съвестно служебните си задължения, касаещи ЦСКА в чужбина.

Ако се появи отбор, който е заинтересован от професионализма на г-н Джарета и той самият реши да търси ново предизвикателство, ние като коректен клуб няма да му правим спънки и ще уважим неговото желание и решение“, гласи съобщението в клубния сайт на „червените“, който публикува и отворено писмо на феновете от Сектор Г:

ДО
Министър-председателя на Република България
Министерство на младежта и спорта
ПФЛ
БФС
РЗИ София
Дами и Господа,

Във връзка с последната и актуална информация относно публиката по стадионите, ние, организираните привърженици на ЦСКА, гарантираме спазването на всички необходими противоепидемични мерки от наша страна при бъдещите посещения на стадионите в страната през новия сезон. Футболът е всичко за феновете и нищо без тях.
От

Фен клуб "Сектор Г"  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още