Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Цесекарите благодариха за решението за публика на стадионите

Спорт

Цесекарите благодариха за решението за публика на стадионите

Цесекарите благодариха за решението за публика на стадионите - Tribune.bg
Снимка:

Ръководството на ЦСКА съобщи, че спортният директор на клуба Кристияно Джарета не е уволнен и ще изпълни договора си, от който остават още две години.

Това стана чрез съобщение в официалния сайт, което Tribune.bg публикува без редакторска намеса:

„Армейци, за да предотвратим всички спекулации, Ви уведомяваме, че спортният директор на ЦСКА Кристияно Джарета има действащ договор с клуба за още 2 години. В момента той изпълнява съвестно служебните си задължения, касаещи ЦСКА в чужбина.

Ако се появи отбор, който е заинтересован от професионализма на г-н Джарета и той самият реши да търси ново предизвикателство, ние като коректен клуб няма да му правим спънки и ще уважим неговото желание и решение“, гласи съобщението в клубния сайт на „червените“, който публикува и отворено писмо на феновете от Сектор Г:

ДО
Министър-председателя на Република България
Министерство на младежта и спорта
ПФЛ
БФС
РЗИ София
Дами и Господа,

Във връзка с последната и актуална информация относно публиката по стадионите, ние, организираните привърженици на ЦСКА, гарантираме спазването на всички необходими противоепидемични мерки от наша страна при бъдещите посещения на стадионите в страната през новия сезон. Футболът е всичко за феновете и нищо без тях.
От

Фен клуб "Сектор Г"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети