Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Пародията е пълна! Илияна Раева и министър Василев се помиряват

Спорт

Пародията е пълна! Илияна Раева и министър Василев се помиряват

Пародията е пълна! Илияна Раева и министър Василев се помиряват - Tribune.bg
Снимка:

Войната между спортния министър Радостин Василев и председателят на БФХГ Илиана Раева е на път да приключи с извинения и стискане на ръце.

Те се разгоря днес в рамките на няколко часа, като и двете страни казаха тежки думи.

Двамата използваха социалните мрежи, за да информират обществеността за ситуацията.

„Днес беше един тежък ден за мен и българската художествена гимнастика. Министър Василев ми се обади преди минути по телефона и ме покани утре на разговор в кабинета си. Пожела да ми се извини като мъж към жена по телефона. Написа пост, в който изказва своето отношение към мен и “златните ни момичета”. Оценявам тази подадена ръка и с удоволствие ще отида на срещата. Защото аз представлявам един красив, много успешен женски спорт, за който трябва да се грижа и да работя за неговото развитие и просперитет. Отдавна съм разбрала, че българската художествена гимнастика седи на висок пиадестал, много по-високо от личните ми чувства и понякога от нараненото ми достойнство“, написа Илиана Раева.

"Аз съм човек, който се опира на фактите и моята работа като министър е, от една страна, да направя така, че всички спортисти в България да могат достойно да упражняват своя спорт и от друга страна да прекъсна всички порочни практики, които пречат на българския спорт да се развива. И от тази гледна точка, явно днес, се е получило недоразумение. Вероятно емоционално недоразумение. Затова ще бъда безпределно ясен. Госпожа Илиана Раева е златно българско момиче и създател на много златни български момичета, заради които и аз, както и много българи сме се гордеели, че сме българи. Като такава я уважавам много и това никога не може да се промени. Както и нищо няма да промени желанието ми да вкарам силата на българския закон в българския спорт", написа Радостин Василев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Ха, ха! Май РР е дръпнал гела за ухото...
14.01.2022 00:27 / Отговор
Ива Според мен Слави го е скастрил че тоя малкия се е взел за велик
14.01.2022 04:40 / Отговор
Славов на тоя п@йт@к какво му пречи да си върши работата, без да бие тъпана_ ще,ще ще и ИТН
14.01.2022 07:18 / Отговор
метаморфоза Безпардонен, неуважителен, самоуверен простак се е превърнал в загрижен за бг спорта джентълмен? Малко вероятно! Браво на този, който му наби канчето! Който и да е той!
14.01.2022 09:10 / Отговор
mira46 Господин министърът би трябвало да знае, че дамите не са длъжни да свалят шапката си пред когото и да било, а при някои официални случаи шапката е задължителен атрибут. Освен самочувствие е необходима и обща култура.
14.01.2022 11:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети