Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Павел Колев: Готов съм да понеса отговорност за всичко през 2019 г.

Спорт

Павел Колев: Готов съм да понеса отговорност за всичко през 2019 г.

Снимка:

"Все още нямаме подписа меморандум с феновете, има предложение"

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите след края на Общото събрание на "сините". Той обяви, че клубът вече има нов Надзорен съвет в лицето на Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев, но поясни, че акционерите не са освободили от отговорност досегашния Надзорен съвет, начело на който беше Георги Попов.

"Преминахме през отчета за 2019 г. Разгледахме одиторския доклад, направихме един анализ на всичко, което се е случвало в клуба през 2019 г. Акционерите имаха доста въпроси и за последните шест месеца. Избра се и нов Надзорен съвет - Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. Акционерите не освободиха досегашния управителен и надзорен съвет на дружеството. Засега съм изпълнителен директор, след като се състави Управителен съвет, ще се стигне и до моята позиция. Аз съм тук не само като изпълнителен директор, а и като човек, който е готов да понесе отговорност за всичко, случило се в Левски през 2019 г. А и през 2020 година, макар че едва ли има човек, който да си мисли, че съм могъл да направя нещо след събитията от януари и февруари", каза Павел Колев.

"Все още нямаме подписа меморандум с феновете, има предложение. Учуден съм, че се е появило вече по медиите. Наско Сираков имаше идея да обяви текста пред феновете и да им се даде възможност да го подпишат. Обсъждахме какви са възможностите за партньорство и доколко те могат да са регламентирани и да не взимат от функциите на управителното тяло. Тук става дума за създаване на помощни комисии в Левски, каквито е имало през годините. Например медийна комисия. Това е пожелание, Левски не може да бъде задължен да спазват този меморандум, ако иска", добави Колев.
"Никой не може да наложи отвън политика на клуба. Това е просто меморандум", добави представителят на феновете в Надзорния съвет Петър Ганев.
 
"Дотук продадените абонаментни карти са над 700. Така че ръст има", заяви след това Павел Колев.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още