Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Петър Костадинов: ММС лъже, Радостин Василев да подаде оставка

Спорт

Петър Костадинов: ММС лъже, Радостин Василев да подаде оставка

Петър Костадинов: ММС лъже, Радостин Василев да подаде оставка - Tribune.bg
Снимка:

Футболният деател Петър Костадинов поиска оставката на спортния министър Радостин Василев в писмо до медиите, съобщава novsport.com. Според Костадинов Василев крие писмото си до ФИФА и УЕФА и „не може да излезе от паркетно-котерийната си стилистика да ни занимава с лоши манипулативни внушения“.

Ето какво написа Костадинов:

Вероятно ви е втръснало да припомням, че съм офицер на Трета армия. Но това е факт винаги значим. Особено, когато някой отваря фронт.

Аксиома Костадинов (офицер на Трета армия): ОТЛИЧНАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА НЕЗНАЕЩИЯ СЕ ВПЛИТА МЕЖДУ ПОЗНАТИ ЗА НЕГО ИСТИНИ.

Познати истини. Клубът се казва "Стандарт". Градът Шивачево. Общината Твърдица. Областта Сливен. Спортът е футбол. Годините 2019-а и 2021-ва съществуват в летоброенето. В календара.

Подценената истина е, че един офицер от Трета армия има всички причини на планетата да има приятели и познати по военна линия точно в Шивачево. Да узнае, ако желае, повече от когото и да било. Пожелах.

Министърът на младежта и спорта не е така смел да публикува писмото си до ФИФА и УЕФА, но не можа да излезе от паркетно-котерийната си стилистика да ни занимава с лоши манипулативни внушения. Трогателно е да четеш как се натъкнали на клубове, които не развивали дейност, но били на конгрес на Българския футболен съюз през октомври и гласували. За по-убедително, един трудно четящ е записан на видео. С редактиран текст, който всъщност ще се окаже ръб на старата дървена греда. Преди реновирането на стадиона в Шивачево.

Този от видеото, когото не познавам твърди, че клубът не развива дейност и не участва в първенствата и турнирите в системата на БФС. Между нас казано, в България футболни турнири, без санкция на БФС са невъзможни. И затваря период, за да е в услуга от 2019 година насам.  

Един друг офицер, но от царската армия, казваше някога - "Да, ама не". Дори няма да се занимавам с приятелските конекции на човека от видеото.

Приблагам снимки (всички до една) от турнир, с участието на детски отбор на ФК "Стандарт", Шивачево, от 22 СЕПТЕМВРИ 2021 година !!! Турнирът е, разбира се, на Българския футболен съюз, неговите структури и партньори.

ВЯРВАМ не се съмнявате, че притежавам протокола, с който е излъчен делегат на ФК "Стандарт" за назначения от съда Извънреден конгрес на Българския футболен съюз през октомври. Протокол с имената на присъствалите и техните подписи.

С учебна цел ще обърна внимание на авторите с елитно образование, но без военна подготовка, че сдружение с нестопанска цел може да стори много парични несгоди, но няма как, не е възможно, да ФАЛИРА. А защо? Отваряте книжките! Конкретно коментирам заглавия свързани с клуба от Шивачево.

ЩАБЪТ НА ТРЕТА АРМИЯ БЕШЕ В СЛИВЕН. АКО ПОЖЕЛАЯ ДА ЗНАМ, ЩЕ ЗНАМ. И В СЛИВЕН.

АСИСТИРАН СЪВЕТ към клубовете от Сливенско, които щели да бъдат солидарни с изключените. Не отивайте на мачове. Така ще бъдете солидарни. Ще ви извадят от първеннството при поредни неявявания, но няма къде да ви пратят по-надолу. И ще оцелеете. Само не декларирайте защо го правите. Така ще си запазите приятелствата с организираната група и мястото в системата на българския футбол.

НЕ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ВОДЕНИ ОТ РЕВОЛЮЦИОННИ ПОРИВИ знаете, че Общинският съвет в Сливен е гласувал десетки хиляди лева подкрепа за конкретен клуб от Областна група Сливен, не за вас. И ако шумите излишно, просто ще бъдете завлечени и употребени, както всички останали, които не пожелаха да чуят, когато предупреждавах.

ГОСПОДИН МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА,

Допускам, че всички културни дейци в борда на Българския спортен тотализатор са в равновесие и установен комфорт от стандарта доходите и меката позицията. Същото очаквам и за експертите от плажа, оглавили национална спортна база. Иска ми се да вярвам, че министърът на културата се е погрижил за нашите творчески настроени от спорта!

ОЧАКВАМ ОТ ВАС ОБАЧЕ, незабавно да си подадете оставката, преди да сте нанесли непосилно дълбоки щети на българския спорт и културата на общуване в него! Знам отлично, че това ще се случи и без оставка. Но поне веднъж направете нещо добро в битието си на народен служител в длъжност на министър.  Инак горят мечтите на хиляди.

Благодаря!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети