Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Петричев за радостта на Моци: В съблекалнята ли да се крием като вкараме?

Спорт

Петричев за радостта на Моци: В съблекалнята ли да се крием като вкараме?

Снимка:

„Ние направихме първенството интересно, Левски все още не е вън от играта за титлата“

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев защити бранителя на шампионите Козмин Моци, който с радостта си след втория гол във вратата на Левски едва не предизвика нахлуване на терена от феновете на „сините“.

Според него румънецът просто по този начин е изразил радостта си и при разговор в съблекалнята след срещата му е споделил, че не е търсил провокация.

Петричев отказа да отпише „сините" от борбата за титлата и изрази мнение, че Лудогорец сам е направил първенството интересно с колебливите си игри в началото на годината.

„За съжаление се получи нервен мач. Напрежението по трибуните ескалира след радостта на Моци. Смятам обаче, че той нямаше за цел да провокира публиката - дори не напусна пределите на терена. В крайна сметка и ние можем да се зарадваме. Трябва в съблекалнята ли да се крием като вкараме гол? Една емоционална реакция - да, но Моци просто си изрази радостта. Няма кой знае каква драма. Не е било умишлено. Той си е такъв - темпераментен, боец и именно затова е голяма фигура. Случват се такива неща. Моци е важна фигура за нас и стоим плътно зад него. Левски все още не е вън от играта за титлата. Ние играем на приливи и отливи, но когато сме концентрирани на сто процента, можем да победим всеки. Сами си направихме първенството интересно и ще трябва да си защитаваме титлата по трудния начин", заяви Петричев. /БГНЕС  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив