Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Пиронкова: Майчинството ме промени и мотивира

Спорт

Пиронкова: Майчинството ме промени и мотивира

Пиронкова: Майчинството ме промени и мотивира - Tribune.bg
Снимка:

Българката посвети страхотната си серия до четвъртфиналите на Ю Ес Оупън на малкия Александър

Цветана Пиронкова отдаде успеха си на US Open на майчинството, заради което спря с тениса преди три години. Тя не е виждала сина си в последните две седмици и посвети страхотната си серия до 1/4-финалите на Ю Ес Оупън на малкия Александър, след като стигна до последните осем в Ню Йорк. Цвети надви в три сета французойката Ализе Корне, а следващата й съперничка се казва Серина Уилямс, 23-кратната шампионка от Шлема, пише БГНЕС.

„Не съм го виждала от две седмици. Много е трудно, става все по-трудно с всеки изминал ден. Знам, че ме гледа сега и че е горд с мен – заслужава си. Очевидно ставаш различен човек, когато ти се роди дете. Не се фокусираш толкова върху себе си, а върху детето си. Това е хубаво нещо, предполагам. Сега съм далеч по-организирана и притежавам по-голяма психическа устойчивост. Физически познавам тялото си по-добре“, каза българката.

Тя ще разчита именно на тази устойчивост срещу фаворитката за трофея Серина, която има четири победи от също толкова срещи с Пиронкова.

„Тя е велик шампион и винаги е чест да играя срещу нея. Серина е легенда. Физически…психически, тя е много силна, притежава всичко в играта“, изказа се ласкаво Цвети за 38-годишната американка.                          


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети