Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Пловдив е домакин на национален турнир по тенис за смесени отбори

Спорт

Пловдив е домакин на национален турнир по тенис за смесени отбори

Пловдив е домакин на национален турнир по тенис за смесени отбори - Tribune.bg
Снимка:

Илиян Радулов и Йоанна Радулова спечелиха надпреварите при юноши и девойки до 14 години, утре стартира надпреварата при по-малките

Илиян Радулов и Йоанна Радулова (ТК "Тракия СКЛАТ", гр.Пловдив) спечелиха Държавен турнир за юноши и девойки за смесени отбори до 14 години, съобщиха от Българската федерация по тенис.

Надпреварата се проведе на кортовете на ТК "Локомотив ", гр.Пловдив.

Това е нов тип турнир и има основна цел да носи повече позитивни преживявания на всички участници. По тази причина през тази година в календара на БФТенис ще има повече състезания в отборни формати.

Така децата ще могат да изпитат още по-голямо забавление от играта, но това да не бъде за сметка на качествените мачове, които им помагат да се развиват като по-добри тенисисти.

Във финалната среща Илиян Радулов и Йоанна Радулова се наложиха с 2:0 победи над Дейвид Симеонов и Мегън Кунинска (ТК "Кристи", гр.Дряново).

Илиян Радулов победи Дейвид Симеонов с 4:0, 1:4, 10:2. Йоанна Радулова се наложи над Мегън Кунинска с 4:1, 4:0.

На трето място се класираха Димитър Пенчев, Ангела Ганева (ТК "Кристи", гр.Дряново) и Павел Маринов, Виктория Санкийска (ТК "Супер Спорт", гр.Варна).

От утре на кортовете на ТК „Локомотив" и ТК „Албена" в Пловдив ще се проведе Държавен турнир за смесени отбори момчета и момичета до 12 годишна възраст.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БФТенис, тенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети