Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Предложиха Роналдо на Милан и Наполи

Спорт

Предложиха Роналдо на Милан и Наполи

Предложиха Роналдо на Милан и Наполи - Tribune.bg

Агентът на Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, опитва всичко, за да намери нов отбор на своя клиент.

Португалският импресарио опита да уреди трансфер на нападателя в Байерн, Челси, Барселона, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и Борусия Дортмунд през това лято, но повечето от изброените клубове не пожелаха да го привлекат, а "жълто-чернините" не могат да си позволят заплатата му.

Сега Мендеш се обърнал поглед към Италия и по-специално Наполи и Милан. Агентът опитва да уреди Роналдо в един от двата клуба, пише "Скай спорт".

За да може Наполи да привлече Кристиано, то трябва да се раздели с голямата си звезда Виктор Осимен. Планът на Жорже Мендеш е да съдейства на южняците за трансфер на нигериеца, при който в касата на клуба да постъпи огромна сума пари.

Подобна стратегия мениджърът опитва да приложи и в Милан. Нападателят на "росонерите" - Рафаел Леао, е негов клиент и португалецът ще опита да уреди негов трансфер, а миланският гранд да вземе възмоно най-много при продажбата.

Известно е, че Кристиано Роналдо иска да напусне Манчестър Юнайтед и да премине в отбор, който играе в Шампионската лига.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати