Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Престижният Sofia Open обяви един от ключовите си партньори

Спорт

Престижният Sofia Open обяви един от ключовите си партньори

Престижният Sofia Open обяви един от ключовите си партньори - Tribune.bg
Снимка:

Звездите на тениса ще пият Банкя – официалната вода на турнира

Световните тенис звезди, които ще се включат в Sofia Open 2019, ще разчитат за добрата си хидратация на минерална вода Банкя. Една от най-разпространените и предпочитани напитки на българския пазар ще е официален партньор и на тазгодишното издание на надпреварата, продължавайки доброто сътрудничество от предишните издания на Sofia Open.

Марката е част от портфолиото на The Coca-Cola Company и заема своето заслужено място сред официалните партньори на Sofia Open 2019. Именно отличният имидж на минерална вода Банкя, както и дългогодишните усилия, и инвестиции в областта на спорта, здравословния начин на живот и опазването на околната среда, са причините, които стоят зад партньорството с най-престижното спортно събитие на Балканите.

За нас като организатори на турнира продължаването на партньорството с Банкя и The Coca-Cola Company е много добра оценка и знак, че продължаваме да поддържаме нивото на турнира все така високо. Както знаете, хидратацията е изключително важна за професионалните спортисти и ние не можем да допуснем никакъв компромис. В лицето на Банкя ние имаме солиден партньор, който ще ни помогне в тази мисия“, коментира турнирният директор на Sofia Open Горан Джокович.

Компанията Кока-Кола винаги е подкрепяла важни спортни събития. За нас е чест да сме партньори на Sofia Open – най-значимото тенис събитие на годината. Убедени сме, че минерална вода Банкя ще помогне състезателите да са хидратирани и в добра форма. Надявам се това да помогне и за повече вкарани първи сервизи. На всички фенове в залата и пред екраните пожелаваме приятно гледане и един страхотен турнир“, заяви Елиза Грънчарова, Маркетинг Директор Кока-Кола България.

Зрелището наистина е гарантирано, защото цял куп звезди на световния тенис пристигат у нас за надпреварата от 3 до 10 февруари. Освен Стан Вавринка, който има три титли от големия шлем (Australian Open 2014, „Ролан Гарос“ 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, в „Арена Армеец“ ще се включат още направилият фурор на Australian Open и изкачил се до №12 в света Стефанос Циципас (Гър), двама от най-добрите руски тенисисти Карен Хачанов (№11) и Данийл Медведев (№16),), първият шампион в София Роберто Баутиста Агут (Исп), който вече е №18 в света, световният №22 Николоз Басилашвили (Груз), №26 Фернандо Вердаско (Исп) и един от най-атрактивните тенисисти и бивш №6 в света Гаел Монфис (Фр). Българските любимци Димитър Кузманов и Адриан Андреев се включват с „уайлд кард“ директно в основната схема на турнира и ще разчитат на българската публика за мощна подкрепа в „Арена Армеец“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети