Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Президентът на „Ботев“ Пловдив благодари на Борисов за спасяването на стадиона

Спорт

Президентът на „Ботев“ Пловдив благодари на Борисов за спасяването на стадиона

Президентът на Ботев Пловдив благодари на Борисов за спасяването на стадиона - Tribune.bg
Снимка:

Президентът на „Ботев“-Пловдив Георги Самуилов благодари от името на футболния клуб и феновете на жълто-черните на премиера Бойко Борисов за спасяването на стадиона на отбора.

Вчера стана ясно, че премиерът се отказва от покупката на нов правителствен самолет и част от парите ще бъдат за две спортни съоръжения в Пловдив, както и стадион в Шумен. 

„От името на ПФК Ботев и като негов президент изказвам огромна благодарност към решението на г-н Бойко Борисов и правителството на Република България за отпускането на 25 млн. за довършването на проекта за най-голямата мечта на всички ботевисти - стадион „Христо Ботев““, пише в писмо до медиите Георги Самуилов.

Той изказва благодарности и към кмета на Пловдив Здравко Димитров, за „положителното отношение към нашия Клуб и вижданията му за цялостното развитие на спортната инфраструктура в града.“

„Отправям покана към „жълто-черната“ общественост в съботния ден от 11:00 ч. за среща с приемиера на Република България - г-н Бойко Борисов, която ще се състои в нашия дом – стадион „Христо Ботев““, допълва той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати