Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Приключи българското участие на Sofia Open 2021

Спорт

Приключи българското участие на Sofia Open 2021

Приключи българското участие на Sofia Open 2021 - Tribune.bg
Снимка:

Александър Донски и Димитър Кузманов приключиха участието си в двойковия турнир в София, след като загубиха от Джони О‘Мара и Кен Скупски с 6-2, 5-7, 7-10 за около един час и 25 минути игра.

Родният тандем стартира силно срещата и след четири равностойни гейма влезе в серия от четири последователни, за да поведе в резултата. Втората част вървеше без пробиви до 11-ия гейм, когато британците направиха решителен брейк, след който сервираха успешно за изравняване на частите. В дългия тайбрек до десет точки, О‘Мара и Скупски дръпнаха в началото и след това поддържаха разлика, за да стигнат до победата. На четвъртфиналите техни съперници ще бъдат австралийците Люк Савил и Джон Патрик Смит.

Така приключи българското участие на сингъл и на двойки в тазгодишното издание на София Оупън. Вчера отпадна последният ни представител на сингъл – Димитър Кузманов, който загуби от поляка Камил Майхжак. Днес на двойки по-рано надпреварата напуснаха влезлите на мястото на отказалите се в последния момент испанци Педро Мартинес и Хауме Мунар – Пламен Милушев и Радослав Шандаров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети