Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Приключи зимният трансферен прозорец!

Спорт

Приключи зимният трансферен прозорец!

Приключи зимният трансферен прозорец! - Tribune.bg

По традиция имаше доста сделки в последния ден от прозореца, макар повечето да бяха основно под наем заради финасовите затруднения на клубовете, които са породени от пандемията от коронавируса.

Най-активен през деня беше английският шампион Ливърпул, който привлече двама нови защитници в лицето на Бен Дейвис от Престън Норт Енд и Озан Кабак от Шалке 04. Арсенал даде под наем Ейнсли Мейтланд-Найлс на Уест Бромич и Джо Уилок на Нюкасъл.

Ювентус също имаше работа, като преотстъпи ненужните Даниеле Ругани в Каляри и Роландо Мандрагора в Торино. В Испания Барселона се ограничи само до отдаването под наем на бранителя Жан-Клер Тодибо във френския Ница.

Европейският шампион Байерн Мюнхен също даде двама играчи под наем - Джошуа Циркзее на Парма и Крис Ричардс на Хофенхайм.

Родната efbet Лига също взе участие в последния ден от трансферния прозорец. Защитникът на ЦСКА Валентин Антов премина в италианския елитен Болоня под наем до края на сезона.

Ето и някои от най-интересните трансфери:

00:25 Вратарят на Тотнъм Пауло Газанига премина в Елчe под наем до края на сезона.

00:20 Шалке се подсили с Шкодран Мустафи. Защитникът пристига в Германия като свободен агент, след като прекрати договора си с Арсенал.

00:10 Ливърпул си осигури услугите на още един бранител, след като взе под наем от Шалке 04 Озан Кабак.

23:30 Аякс постигна споразумение със Севиля за наема на Усама Идриси. 24-годишното крило се присъединява незабавно към тима от Амстердам. Договорът му за наем е до 30 юни 2021 година.

23:10 Барселона и Бенфика прекратиха наема на Жан-Клер Тодибо, но каталунците веднага пратиха защитника отново под наем този път в Ница.

22:39 Хесе Родригес се завръща в Лас Палмас четири години след като напусна клуба. Той се завръща в Испания като свободен агент, след като договорът му с ПСЖ бе прекратен през декември.

22:16 Роландо Мандрагора, който е собственост на Юве ще играе под наем до 30 юни 2022 г. в Торино. Ако са изпълнени поредица от условия, "биковете" имат задължително задължение за покупка на 23-годишния халф.

22:00 Ливърпул обяви привличането на защитника на Престън Бен Дейвис.

21:50 Уест Бромич Албион обяви взимането под наем от Селта на халфа Окай Йокушлу.

21:41 Тотнъм върна полузащитника Жедсон Фернандес на Бенфика. Халфът обаче веднага бе даден под наем на Галатасарай.

21:35 Арсенал прати под наем халфа Джо Уилок под наем в Нюкасъл.

21:25 Фиорентина взе 37-годишния страж Антонио Розати. За последно той носи екипа на Торино.

21:11 Кротоне привлече алжирското крило Адам Оунас под наем от Наполи.

20:54 Италианският национал Даниеле Ругани премина под наем от Ювентус в Каляри.

20:26 Защитникът на ЦСКА Валентин Антов е футболист на Болоня.

19:54 Валенсия взе трето ново попълнение. Става въпрос за футболиста на Каляри Кристиан Олива.

19:42 Арсенал прати полузащитника Ейнсли Мейтланд-Найлс под наем в Уест Бромич.

19:25 Десният бек ДеАндре Йедлин се присъедини към Галатасарай от Нюкасъл.

19:15 Херта Берлин привлече световния шампион с Германия от Мондиал'14 Сами Кедира. 33-годишният полузащитник прекрати договора си с италианския Ювентус и се присъединява към новия си клуб като свободен агент.

19:04 Дарби Каунти привлече младия защитник Теден Менги от Манчестър Юнайтед под наем до края на сезона.

18:10 Брайтън подписа с Мойсес Кайседо. Играчът идва от Индепендиенте дел Вале, като договорът му е до 2025 година.

17:50 Лийдс прати нападателя Жан-Рой Грот във втородивизионния германски Оснабрюк.

17:45 Защитникът на Барселона Жан-Клер Тoдибо е много близо до трансфер във френския Ница. Той вече премина медицински прегледи и трябва до часове да подпише своя договор.

15:15 Рома взе американския защитник Брайън Рейнолдс.

14:57 ЦСКА привлече Федерико Варела.

14:48 Аталанта взе украински национал.

14:23 Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо трябва да реши в следващите часове бъдещето на младия защитник Джафет Танганга. Към него има интерес от Саутхемптън и Селтик. И двата отбора искат да го привлекат под наем до края на сезона.

14:04 Шалке 04 иска да привлече Шкодран Мустафи от Арсенал.

13:33 Парма официално привлече защитника Матиа Бани от Дженоа под наем до края на сезона с възможност да откупи изцяло неговите права през следващото лято.

13:19 Куинси Промес, който пък се очаква до часове да се завърне в Спартак Москва, след като руският клуб договори трансфера му с Аякс.

13:04 Севиля и Аякс са много близо до постигане на договорка за Усама Идриси.

12:56 Брентфорд привлече под наем до края на сезона защитника Уинстън Рийд от Уест Хем.

12:32 Фулъм води преговори с Бордо за нападателя Джон Мая, който може да премине на „Крейвън Котидж“ под наем до края на сезона.

12:17 Защитникът на Барселона Жан-Клер Тодибо минава прегледите в Ница, където ще бъде преотстъпен.

12:15 Окай Йокушлу премина медицинските изследвания и се очаква да бъде обявен за ново попълнение на Уест Бромич. Той ще играе под наем в отбора от Висшата лига до края на сезона от Селта Виго.

12:08 Норич привлече норвежкия национален вратар Орян Ниланд от Астън Вила под наем до края на сезона.

11:53 Нотингам Форест привлече под наем до края на сезона нападателя Глен Мъри от Брайтън.

11:52 Лестър е готов да пусне Хамза Чудхури под наем до края на сезона в друг отбор. Нюкасъл и Уест Бромич са двата отбора, които проявяват интерес към 23-годишния футболист.

11:46 Гранада официално привлече под наем до края на сезона халфа Домингош Кина от Уотфорд.

11:34 Според информацията на Фабрицио Романо, защитникът Жан-Клер Тодибо ще напусне Бенфика и Барселона ще го преотстъпи на Ница до края на сезона. Френският клуб ще има възможност да откупи изцяло правата му през лятото срещу сумата от 10 милиона евро.

11:31 Ювентус е отказал оферта от 50 милиона евро от Ливърпул за централния защитник Мерих Демирал, твърди турското издание „Фанатик“.

11:26 Ибрахим Афелай сложи край на своята футболна кариера на 34-годишна възраст. Той обяви, че прекратява кариерата си, тъй като откакто напусна ПСВ през миналото лято е без отбор.

11:22 Валенсия преотстъпи нападателя Рубен Собрино на Кадис до края на сезона.

11:15 Валенсия обяви привличането на второ ново попълнение.

11:05 Брендън Роджърс иска нов халф в Лестър до края на деня.

11:00 Йонас Льосл напусна Евертън и се завърна в Мидтиланд, откъдето тръгна неговата кариера. Вратарят премина в Евертън през юли 2019 година. 31-годишният датски вратар дебютира за Мидтиланд през март 2010 година.

10:46 Sky Italy съобщава, че Джошуа Зиркзее е пристигнал в Милано, за да премине медицински прегледи и да финализира трансфера си от Байерн Мюнхен в Парма. Той ще играе като преотстъпен до края на сезона в италианския отбор, който ще има опция да го откупи срещу сумата от 15 милиона евро. Клаузата за откупуване може и да стане задължителна при определени условия. Байерн Мюнхен ще вземе 7,5% от евентуална следваща продажба на Зиркзе.

10:06 Вратарят на Кристъл Палас Висенте Гуаита подписа нов договор с клуба до 30 юни 2023 година, като в него има клауза, която позволява продължаването му с още 12 месеца. Испанецът има 80 мача за Кристъл Палас, в които е запазил 24 сухи мрежи. Той пристигна на „Селхърст Парк“ през 2018 година.

09:58 Халфът на Челси Били Гилмор може да бъде пратен под наем в Саутхемптън до края на сезона.

09:17 Ливърпул е направил запитване за защитника на Олимпик Марсилия Дуйе Чалета-Цар, но на този етап трансферът е трудно осъществим.

09:04 Саутхемптън се опитва да завърши сделката с Арсенал за Ейнсли Мейтланд-Найлс.

08:56 Във Висшата лига до този момент има само осем постоянни сделки. Най-големият трансфер е преминаването на Амад Диало от Аталанта в Манчестър Юнайтед за сумата от 37 милиона паунда. Трансферът на Саид Бенрама от Брентфорд в Уест Хем за сумата от 25 милиона паунда е втората най-сериозна сделка до този момент.

08:37 Клубовете от Висшата лига са похарчили 65 милиона паунда за трансфери този месец, което е 72% спад в сравнение с 230 милиона паунда, похарчени миналият януари - най-вече поради ефектите от пандемията на коронавируса и Brexit.

08:03 Евертън преотстъпи нападателя Дженк Тосун до края на сезона на Бешикташ.

07:49 Ливърпул има нов защитник, договори го само за 2 милиона.

07:21 Валенсия официално привлече под наем нападателя Патрик Кутроне от Уулвърхемптън. През последните 12 месеца той игра под наем във Фиорентина, но след назначението на Чезаре Прандели за треньор на "виолетовите", Кутроне загуби своето титулярно място в състава и пожела да напусне.

07:00 Младокът от Манчестър Юнайтед Факундо Пеистри ще играе под наем до края на сезона в Алавес, обявиха официално от двата клуба. 19-годишният уругвайски нападател все още чака дебюта си за първия отбор на Манчестър Юнайтед, след като се присъедини през октомври за 9 милиона паунда от Пенярол.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети