Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Продължава записването за курса по методиката на ITF

Спорт

Продължава записването за курса по методиката на ITF

Продължава записването за курса по методиката на ITF - Tribune.bg

Обучението ще се проведе в три модула

Продължава записването за курса по методиката на ITF организиран от лицензирания от Националната агенция за професионално образование и обучение, център за професионално обучение към Българската Федерация по Тенис.

Обучението ще се проведе в три модула. Освен часовете по тенис, участниците в курса ще имат теоретични часове по Здравословни и безопасни условия труд, Икономика, Предприемачество, Чужд език, Спортен мениджмънт и основи на спортната тренировка.

Графикът на тенис обучението е:
- Модул 1 - 4 дни в периода 15-19 април 2019 г.
- Модул 2 - 6 дни в периода 13-19 май 2019 г.
- Модул 3 - 6 дни в периода 17-22 юни 2019 г.

Цената на курса е 750 лева

Броят на учебните часове е 150.

За поредна година БФТ организира курс по методиката на ITF. Преподавателите Пресиян Коев и Манук Хиндлиян са лицензирани от ITF да водят такива курсове, съобщиха от Българската федерация по тенис.

През 2018г. започна работата си център за професионално обучение към Българската Федерация по Тенис. Това ще бъде едно от първите обучения по тази програма. Завършилите успешно курса ще получат удостоверение за възможност за практикуване на част от професията.

За записване в курса желаещите ще трябва да представят диплома за средно или висше образование, медицинско ,попълнено заявление и кратко CV. Желаещите да участват в курса е необходимо да се запишат за целта на имейл адрес bgtenniseducation@gmail.com до 10 април 2019 г.

Завършилите успешно обучението сертификат от ITF за треньор на начинаещи и средно напреднали играчи, както и удостоверение за професионално обучение за част от професия „Помощник-треньор"

Цената на курса е 750 лв. Заплаща се при започване на обучението.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БФТенис, тенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети