Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Продължават решителните битки в Шампионската лига

Спорт

Продължават решителните битки в Шампионската лига

Продължават решителните битки в Шампионската лига - Tribune.bg

Нови 8 мача ще се изиграят днес, най-завързано е в групата на Реал Мадрид

Нови осем мача от Шампионската лига предстои да се изиграят днес. Очаква се след техния край да паднат доста въпросителни в борбата за продължаване на осминафиналите. 

В Група А е мегадербито Манчестър Сити - Пари Сен Жермен, като победителят в този мач е сигурен 1/8-финалист. Съществува вариант при равенството да се класират и двата отбора, ако Брюж не спечели другия мач в групата срещу РБ Лайпциг.

В Група В победителят е ясен и това е Ливърпул. В битка за втората позиция от възлово значение е двубоят Атлетико Мадрид - Милан, но техният мач може да се окаже без значение за мястото на осминафинал. То ще бъде заето от Порто, ако тимът победи като гост на "Анфийлд" довечера. Все пак мениджърът на Ливърпул Клоп обеща неговият отбор да играе "феърплей". 

Аякс вече си осигури класирането напред в Група С. Нидерландцският тим се нуждае само от точка срещу Бешикташ, за да си гарантира първата позиция. В същото време Спортинг Лисабон и Борусия Дортмунд излизат в пряк сблъсък за второто място. Германците със сигурност се класират напред, ако спечелят в Португалия, докато Спортинг ще трябва да спечели с два или повече гола разлика, за да триумфира.

В Група D ситуацията е най-заплетена. Три отбора имат шанс да се класират на първите две места. Решителният сблъсък ще бъде в Молдова, където Шериф посреща Реал Мадрид. Отборът от Тираспол вече поднесе сензация, като победи Кралския клуб като гост. Ако молдовският тим отново спечели, а Интер загуби от Шахтьор Донецк, ще се класира на 1/8-финал още днес. "Белият балет" обаче излиза настървен за победа, която да му гарантира продължаване към фазата на елиминациите. Интер пък ще се класира, ако победи Шахтьор и Шериф не спечели срещу Реал.

 

ДНЕШНАТА ПРОГРАМА В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА:

 

Бешикташ - Аякс   19:45 часа 

Интер - Шахтьор  19:45 часа 

Атлетико Мадрид - Милан   22:00 часа 

Брюж - Лайпциг   22:00 часа 

Ливърпул - Порто    22:00 часа 

Манчестър Сити - ПСЖ    22:00 часа 

Спортинг - Дортмунд    22:00 часа 

Шериф - Реал Мадрид    22:00 часа 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати