Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Пряко излъчване на третия финален мач от НВЛ-жени

Спорт

Пряко излъчване на третия финален мач от НВЛ-жени

Пряко излъчване на третия финален мач от НВЛ-жени - Tribune.bg
Снимка:

Марица може да спечели пета поредна титла при успех над Левски в столичната зала "Сиконко"

Третият финален мач от женското волейболно първенство ще бъде излъчен на живо пряко в интернет телевизията Sport Media.tv.

Двубоят е на 6 април (събота), от 16:00 ч. в столичната зала "Сиконко".

Коментатори на мача са Димо Тонев и журналистката Ани Колева, съобщават от Българската федерация по волейбол.

Марица води на Левски с 2-0 победи в серията, в която се играе до три успеха, така че може да празнува петата си поредна титла още след предстоящия мач.

Предаването на финала става благодарение партньорството на БФВолейбол и първият специализиран волейболен сайт BGvolleyball.com.

Любителите на тази игра ще могат да проследят най-интригуващия момент от 76-ото женско волейболно първенство на България на малките екрани на компютър, таблет или мобилен телефон, където и да са, дори в чужбина.

Излъчването става възможно и благодарение на технологията на финландската компания Kepit, която е част от най-големия телекомуникационен оператор във Финландия - Elisa.

Стриймът ще е в най-висока резолюция - HD, като сигналът ще бъде сниман с три камери и за първи път при подобно производство ще дава възможност за забавени повторения.

Това, което прави обикновено подвижна телевизионна станция и устройство за предаване на телевизионния сигнал чрез сателит, сега ще го направи магическото "куфарче" на Kepit.

Възможностите на компанията, която е партньор на финландските федерации по хокей на лед и футбол, за излъчване на спортни състезания на живо при най-ниски разходи за техника и екип, бяха представени днес на специална среща в София, с представители на федерациите по волейбол, баскетбол, тенис, акробатика и други.

В инфоцентъра на София Спорна столица специалистът Лирон Бергер представя магическото куфарче на финландската компания Кepit, с което се снимат спортни събития на най-ниска цена.

С тази технология ще се излъчи третият финален мач от НВЛ жени в събота от 16:00 часа по Sport.Media.tv.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети